Techno Cut: a tökéletes megoldás

Techno Cut Hungary sok éve van jelen a magyar piacon és folyamatosan együtt növekszik a piaci igényekkel, köszönhetően a szolgáltatás színvonalának és felkészült szakembereinek.
 
Techno Cut Hungary ezekben az években mindegyik konverter gépénél még tovább fejlesztette beszállítói technológiájának szolgáltatását és minőségét azért, hogy egy erős és jövedelmező együttműködéssel mindig ügyfelei rendelkezésére álljon és megtalálja a számukra legoptimálisabb megoldást, bármi is legyen a megoldandó feladat.
A Techno Cut Hungary minden ipari szektor alkalmazási területén specializálta magát, ahol konvertálni, illetve feldolgozni kell különböző anyagokat, legyen az kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa, textilvagy bármilyen más rugalmas anyag.
Techno Cut Hungary célja ügyfelei igényeinek széleskörű kiszolgálása az ötlettől a tervezési szakaszon át a kivitelezésig, az általunk használt kiváló minőségű alapanyagok biztosításával. A Techno Cut Hungary azon dolgozik, hogy versenyképes árak megtartásával kiváló minőségű termékekkel állhasson Partnerei rendelkezésére.

Techno Cut Hungary a tervezéstől, a fejlesztésen át, a csomagolás és a raktározás terén is folyamatosan ellenőrzi a minőséget.
Techno Cut Hungary figyelembe veszi a folyamatos fejlesztések során és minimalizálja a környezetszennyező hatásokat, ezzel eleget téve a hatóságok és partnerei elvárásainak.
 Matrica.lap.hu | Ragasztástechnika.lap.hu | Fólia.lap.hu | Ragasztó-Wikipedia