Techno Cut: a tökéletes megoldás

Techno Cut Hungary az öntapadó ragasztók hatalmas választékával áll ügyfelei rendelkezésére. Tökéletes megoldást nyújt szinte minden ipari szektor számára, a legkülönfélébb műszaki igények kielégítésére. legfőbb felhasználóink az autóipar, elektronikai ipar, építőipar, csomagolás és logisztika, jelölés és azonosítás, tömítés, egészségügyi szektor, hajózási és solar szektor.
Öntapadó ragasztóinkkal végezhet végleges rögzítést, ideiglenes rögzítést vagy kombinálhatja is ezeket.
 
Techno Cut Hungary professzionális és kiváló minőségű szolgáltatást nyújt valamennyi ügyfelének.
Nálunk megvásárolhatja és egyedi igény feldolgoztathatja a legtöbb ragasztószalag családot, mint például az alábbiak:
  • transzfer szalag
autóipari, elektronikai és más ipari szektorokhoz alkalmazás.Olyan kétoldalas szalag, amely egy hordozó nélküli öntapadó filmrétegből áll és egyik oldalát liner fedi. A liner a tapadó felületen alkalmazott védőfólia, amely a ragasztószalagot védi szállítás és tárolás közben. Felhasználás előtt eltávolítandó.
  •  öntapadó ragasztószalag

autóipari, elektronikai, csomagolás, logisztikai, orvosi és más ipari szektorokhoz alkalmazás

  • kétoldalas ragasztószalag

építőipari, autóipari, elektronikai, csomagolás, logisztikai, orvosi és más ipari szektorokhoz alkalmazás. Olyan öntapadó ragasztószalag, amelynél a hordozó mindkét oldalán ragasztóanyag található és rendelkezik védőfóliával.

  • maszkoló szalag, festőszalag
építőipari, autóipari, elektronikai és más ipari szektorokhoz alkalmazás. A festőszalagok alkalmasak sima és érdes felületekre, egyenes és íves szegélyekhez, bel- és kültérre egyaránt. Használatuk gyors és egyszerű. Elsőrangú tapadás a kifogástalan, egyenes festékszél érdekében. Rugalmas hordozó a jó tapadás érdekében, sima és érdes felületeken is. Egy darabban, nyom nélkül  távolítható el, nem foszlik, nem szakad.

stancolás  kétoldalú ragasztó
velcro, bumper

 

Nem tudja még, melyik az Önnek való ragasztószalag?

Segítünk!

A ragasztás három alappillére a nyomás, az idő és a hőmérséklet. Tulajdonságait a ragasztó és a hordozó felület is meghatározza.

  • Hordozó nélküli ragasztószalag

Előnye, hogy a legkisebb vastagsággal képes felvenni a felületi egyenetlenségeket. Hordozó nélküli ragasztó például a transzfer ragasztó vagy a ragasztófilm.

  • Hordozóval ellátott ragasztószalag

Ez a változat elterjedtebb, könnyebb kezelhetősége révén. Egyszerűen visszaszedhető, mérettartó. Sokféle ragasztó típussal készülnek. A hordozó készülhet papírból, fémből, szövetből vagy műanyagból.

A gumi alapú ragasztók olcsók, erős tapadást biztosítanak, ezért leginkább maszkolásra és a csomagolóiparban használatosak. Tapadóereje nem növekszik az idő múlásával. Jó hő- és hidegállók.

Az akril alapú ragasztók kitűnően ellenállnak a párának, a kötésereje növekszik idő elteltével. Jó oldószer- és vegyszerálló. Kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható.

A szilikon alapú öntapadó ragasztószalag a speciális ragasztásokhoz javasolt. Tulajdonságaiban nagyon hasonlít az akril alapú ragasztókra. Ragasztó képessége gyenge, ezért visszaszedni egyszerű, a kényes felületekhez való.

Nézzen szét nálunk és biztosan megtalálja a célnak leginkább megfelelő ragasztószalagot kínálatunkban!


Kétoldalú ragasztószalagok felhasználása

A kétoldalú ragasztószalagok rendkívül jó tapadást biztosítanak, így széles körben alkalmazzák mind az otthoni barkácsolásban, mind pedig az ipari területeken. Az építőipar, az autóipar, az elektronikai ipar, a gyógyszeripar és a logisztika mind felhasználhatja csomagolásokhoz, termékek könnyebb szállításához. Olyan esetekben érdemes alkalmaznunk, amikor két felületet szeretnénk egymásra helyezni, vagy ha a csomagolást megkönnyíti a két oldal tapadása.

A kétoldalú ragasztó alkalmas nagyobb felületek rögzítéséhez is. Legyen szó műanyag, bőr, papír, fém, illetve faanyagok ragasztásáról, a kétoldalú ragasztószalagok minden felületen erős tapadóerőt biztosítanak, így ipari felhasználásuk is megbízható. A kétoldalú ragasztószalagokat védőfólia takarja, így a ragasztós felület nem sérül az anyagok illesztése során.

Ha Ön is szeretne egy praktikus és tartós megoldást két felület illesztésére, válassza a kétoldalú ragasztókat webáruházunk kínálatából! Ragasztással, ragasztók ipari felhasználásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bátran munkatársainkhoz!