KIÁLLÍTUNK AZ AUTOMOTIVE KIÁLLÍTÁSON 2015. OKT. 28-30-IG, VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL!">
   
 

Techno Cut: a tökéletes megoldás

Techno Cut Hungary a Közép-Kelet Európai régióban az egyik legkorszerűbb gépparkkal rendelkező vállalat, amely lehetővé teszi ügyfelei teljes körű kiszolgálását, alapanyagaink és műszaki eljárásaink sokfélesége révén termékei felhasználási köre határtalan.


KIÁLLÍTUNK AZ AUTOMOTIVE KIÁLLÍTÁSON 2015. OKT. 28-30-IG, VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL!

A Techno Cut Hungary - az Ön legjobb partnere üzletének fejlesztésében - öntapadó anyagok, ipari ragasztószalagok, öntapadó szövetszalagok konvertálásával foglalkozik.
 
Az öntapadó anyagok terén szoros együttműködést alakítottunk ki a TESA Közép-Európai Régiós Központjával, melynek keretében budapesti gyártó egységünk hivatott a dinamikusan növekedő közép-európai igények színvonalas kielégítésére. Szintén kiváló kapcsolatunk van a 3M-mel és más magas minőségű habok és védőfóliák európai gyártóival.
 
Büszkén mondhatjuk el, hogy a Techno Cut Hungary a Közép-Kelet Európai Régióban az egyik legkorszerűbb gépparkkal rendelkezik, mely lehetővé teszi ügyfeleink teljes körű kiszolgálását. Alapanyagaink és műszaki eljárásaink sokfélesége révén termékeink felhasználási köre határtalan.


Védőfóliára van szüksége? Telefonáljon most!
+36 23 880855
 
Technológiai és minőségbiztosítási rendszereink folyamatos fejlesztése lehetővé teszi számunkra ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását alapanyag és technológiai megkötöttség nélkül.
Termékeinket partnereinkkel szorosan együttműködve fejlesztjük, már a tervezés szakaszától indulva, vevőink egyedi igényeihez igazodva a termelékenység növelése és a költségek optimalizálása mellett. Gyártástechnológiánk a vevői igényekhez igazodik, legfőbb tevékenységi körünk a stancolás és a riccelés: síkágyas stancolás, rotációs stancolás, laminálás, szeletelés, darabolás, áttekercseléses szeletelés, ívre vágás, illetve a plotter, mely lehetővé teszi a kisszériás, illetve mintagyártást is, legyen szó EPDM-ről, neoprénről, védőfóliáról, szuper erős ragasztókról.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az EPDM -el, Kétoldalú vagy egyéb Ragasztással
, Stancolással, Neoprén-el vagy a Védőfóliával kapcsolatban Érdeklődjön az oldal alján található elérhetőségen!

szolgáltatás riccelés tömítés