Techno Cut: a tökéletes megoldás
SAJTÓKÖZLEMÉNY

Európai Uniós támogatással mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztés támogatása valósult meg Budaörsön a Techno Cut Hungary Korlátolt Felelősségű Társaságnál

2014. május 30.
A Techno Cut Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében kiírt „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázat keretében közel 14,3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A pályázat összköltsége 40,8 millió forint volt, melyből az új stancoló gép finanszírozása történt meg.

2002-ben alakult a cég és azóta évről évre növekedett a forgalma, köszönhetően a folyamatos figyelemnek és a körültekintő vezetésnek. 2012-ben egy nagyobb telephelyre költöztünk, ezáltal lehetővé vált a még professzionálisabb munkavégzés. Fő tevékenységi területünk az öntapadó anyagok, ipari ragasztószalagok feldolgozása,stancolt, ricceltáruk készítése a legkülönfélébb rugalmas anyagokból, legyen azkétoldalú ragasztó, extra erős ragasztó, műszaki hab, védőfóliákvagyműanyag termék. Főbb értékesítési területek: autóipar, elektronika, építőipar, csomagolási és logisztikai szektor.

Azért döntöttünk a fejlesztés mellett, hogy még fejlettebb technológiával lehessünk jelen a piacon és ezáltal újabb klienseket, piaci szegmenseket célozhassunk meg. Folyamatosan látogatjuk régi ügyfeleinket, hogy újabb igényeiket felmérjük, keressük az új ügyfeleket az internetes megjelenéseken keresztül is, hogy még láthatóbbak legyünk és még jobban értékeljék termékeinket és szolgáltatásainkat.A beruházás célja, hogy lépést tartsunk a korral, elégedettebbé tegyük ügyfeleinket egy olyan periódusban, amikor a válság premizálja azokat a cégeket, akik precíz és akkurátus munkát végeznek. Ezenkívül figyelemmel kell kísérjük a konkurenciát és mindig egy lépéssel előttük kell járnunk fejlett technológiánkkal azért, hogy minőségi, innovatív munkát végezhessünk. Ezen új gép beszerzésének segítségével a piac egy új szegmensét érhetjük el, abban a tekintetben, hogy különleges anyagokon végezhetünk speciális, egyedi munkálatokat. A beruházással 20%-os árbevétel növekedéssel számolunk.

A benyújtott pályázat pozitív elbírálásban részesült, így ennek köszönhetően új piacokat kezdhetünk felkutatni, mind Magyarországon, mind a régióban és akár az Unión kívül is. A forgalomnövekedéssel az alkalmazottak körét is bővíteni fogjuk tudni, ezáltal munkahelyeket teremtünk.

A pályázat zárását követően a jövőben is nagy hangsúlyt kívánunk fektetni a fejlesztésekre, legyen szó akár az eszközállományról, vagy a személyi állományunkról. Reméljük, hogy a jövőben is kínálkozni fognak hasonló lehetőségek, mellyel mindenképpen élni szeretnénk.


Techno Cut Hungary Kft.
H-2040 Budaörs, Gyár u 2/93 (BITEP)
info@technocuthungary.com
www.technocuthungary.com