Techno Cut: a tökéletes megoldás

Techno Cut Hungary a ma elérhető legmodernebb technológiával dolgozik szoros együttműködésben az olasz Guidolin Girotto srl céggel a technikai anyagok -kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab,EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, textil, parafa konvertálása, feldolgozása, darabolása terén a különböző szektorok számára és garantálja a magas szintű szolgáltatást, illetve minőséget.


 • Kombinált lézer technológia stancoláshoz és ricceléshez

A Techno Cut Hungary Kft folyamatosan invesztál új technológiákba, ennek eredményeképpen 2014. júniusában került beszerzésre a lézerrel kombinált síkágyas stancológép. Az új, nemzetközileg levédett technológiával még szélesebb választékkal tudunk régi és leendő ügyfelein rendelkezésére állni, legyen az kis szériás, minta vagy bonyolult termék.


 • Síkágyas stancolás

  síkágyas stancolás

  A síkágyas stancoló gép kis, közepes és nagy térfogatú anyagokat vág. Nagy sebesség mellett maximális precizitás jellemzi, mind stancolásban, mind riccelésben, legyen szó vékony vagy vastag anyagokról, mint például a kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa, textil ésbármilyen más rugalmas anyag.

 • Rotációs stancolás

  rotációs stancolás

  A rotációs stancoló gépet komplikált és/vagy nagy darabszámú gyártás esetén használjuk. Nagy sebesség mellett maximális precizitás jellemzi, mind stancolásban, mind riccelésben, legyen szó vékony vagy vastag anyagokról, mint például a kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa, textil ésbármilyen más rugalmas anyag.

 • Szeletelés

  szeletelés

  Szeletelő gépünkképes szeletelni bármilyen rugalmas anyagot a kért szélességre és hosszúságra. A szeletelés nagyon pontos és precíz. Képesek vagyunk szeletelni bármilyen rugalmas anyagot, legyen az kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa, textilvagy bármilyen más rugalmas anyag.
 • Áttekercseléses szeletelés

  áttekercseléses szeletelés

  Az áttekercseléses szeletelés során nagy átmérőjű anyagot tekercselünk át kisebb átmérőjű tekercsre 1000 mm-ig és lehetőség van laminálásra 1600 mm szélességig ugyanezen a gépen. Áttekercseléses szeletelést tudunk végezni bármilyen rugalmas anyagon, legyen az kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa, textilvagybármilyen más rugalmas anyag.
 • Ívre vágás

  ívre vágás

  Az ívre vágó gép képes laminálni, hosszanti és keresztirányban, precíz lépésekkel 1 mm- 10.000 mm-ig. Ezen felül lehetőség van előrenyomtatott és elővágott anyagot regisztrálni. Gépünk ívre vágja a legkülönbözőbb anyagokat, legyen az: kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa, textilvagy bármilyen más rugalmas anyag.
 • Laminálás

  laminálás

  A lamináló gépbármilyen rugalmas anyagot laminál 1600 mm szélességig és 1000 mm átmérőig. Laminálni tudjuk a legkülönfélébb anyagokat, legyen az kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa vagy bármilyen más rugalmas anyag.
 • Plotter

  plotter

  Plotter gépet prototípusok és/vagy kisszériás termékek gyors legyártásához használjuk, így nyújtva ezzel is extra szolgáltatást ügyfeleinknek ahhoz, hogy tesztelhessék a termékeket a kért méretben. A plotter bármilyen rugalmas anyagot elvág, legyen azkétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa vagy textil.


Tudnivalók a síkágyas stancolásról:

A síkágyas stancolás kedvező árú megoldást biztosít a kisebb darabszámú, egyszerűbb termékek előállításához. Hatékonyan és nagy pontossággal vágja ki a kívánt formát egy acélból készült kimetsző szerszám. Számos felhasználási területe van, így akár szivacsos, vastagabb anyagok vágására is kiválóan alkalmas.

Kivághat vele kartonokat, perforálhat, hajlíthat vagy domboríthat. A dobozok kispéldányszámú gyártása, csak ezen a módon lehetséges. A síkágyas stancolás a rotációs gépekhez viszonyítva akár 80%-os pénzmegtakarítást is eredményezhet. Hatékonyságát tovább fokozzák gyors beállítási lehetőségei, így idő is megtakarítható ezzel a módszerrel. Bizonyos esetekben, akár Braille írás kivitelezésére is alkalmas.

A minőségi technikai anyagok gyártásához, darabolásához számos korszerű gép szükséges. Mi rendelkezünk a megfelelő gépparkkal szolgáltatásaink kifogástalan kivitelezéséhez. Reméljük, hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk.

Ha minőséget szeretne, válassza a Technocut Hungary Kft.-t!

Laminálás

A laminálás egy speciális felületkezelési eljárás, amely során az anyagot különböző védőanyagokkal vonják be a felhasználási célnak megfelelően. A technológiának köszönhetően a bevont felület erősebbé, ellenállóbbá, kopásállóbbá és ezáltal tartósabbá válik.

A laminálási eljárást számos közegben alkalmazzák:

· Hétköznapi felhasználás: dokumentumok, fényképek, iratok, névjegykártyák, stb.

· Dekorációs elemek: reklámanyagok, autómatricák, kirakatmatricák, stb.

· Bútoripar: bútorelemek, parketta, stb.

· Járműipar: hajógyártás, autóipar, stb.

· Logisztika: csomagolások, védőfóliák, stb.

Természetesen ezen a néhány példán kívül, ezernyi felhasználási területe létezik a laminálásnak. Cégünk az egyedi igényeknek megfelelően bármilyen rugalmas anyagot képes tartósabbá tenni ezzel a technológiával. Minden olyan technikai felszereléssel rendelkezünk, amellyel maximálisan kielégíthetjük ügyfeleink kéréseit, ezzel is támogatva tevékenységüket.

Ha Önnek vagy cégének laminálásra van szüksége bármely felhasználási szférából, keressen fel minket bizalommal és szakembereink állnak rendelkezésére!További tudnivalók a stancolásról

A stancolás során egy felületből éles szerszám segítségével különböző formákat, mintákat vágnak ki, az igényeknek és leendő felhasználási terület sajátosságainak megfelelően. A stancolás tevékenységének öt különféle módja lehetséges, attól függően, hogy milyen eszközzel végzik el azt.

Az egyik ilyen a bőrlyukasztó, melynek segítségével egyszerű vágást végezhetünk. A következő a sarokvágás vagy lekerekítés, vagyis a megmunkálandó anyagnak a széleit, illetve a sarkait veszik kezelésbe. A harmadik eljárás során a lyukasztással dolgozzák meg az anyagot.

Végül lehet stancolni síkstancoló vagy hengerstancoló gép segítségével is. Előbbi esetében két ív közé szorítják az anyagot és annak egész felületét kidolgozzák, míg az utóbbinál nem a teljes felületre terjed ki és az ív két henger között halad át. A stancolás számos termék kivitelezésére alkalmas, kiváló megoldást kínál műanyag alapanyagok megmunkálására.

Tekintse meg termékeinket, valamint, ha szeretne többet megtudni a stancolásról, vagy más alkalmazott technológiánkról, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!