Techno Cut: a tökéletes megoldás


A Techno Cut Hungary ügyfeleinek a védőfóliák teljes körű választékát kínálja a különböző ipari szektorok számára, így garantálva a védelem minőségét a különböző munkafázisok során, legyen az raktározás, installáció vagy összeszerelés. A Techno Cut Hungary 90 különböző védőfóliát kínál, különböző anyagvastagságban és különböző ragasztóval azért, hogy mindig a legmegfelelőbb alkalmazást érhesse el a felhasználó. 
 
A Techno Cut Hungary ügyfeleinek a védőfóliák különböző megmunkálását kínálja: tekercs méretre vágása, áttekercselése kisebb tekercsre, áttekercselése úgy, hogy a ragasztó kívül legyen a könnyebb felhasználás érdekében, perforálás vágása 150 mm - 300 mm, az ügyfél rajza alapján méretre vágás. Technikai szolgáltatásainkat a legjobb ár/minőség arányban biztosítjuk ügyfeleinknek.
 
védőfólia védőfólia méretre felület védelem

VÉDŐFÓLIÁK

 

  • Védőfólia fémre, alumíniumra

fémfelület védelem

védőfólia fémre

A különböző fém felületek, mintaz inox, rozsadmentes acél, alumínium könnyen sérülhetnek gyártás, feldolgozás vagy szállítás során. A termékek minőségének megőrzése és a felületek karcolástól való védelme egy rendkívül fontos cél. Az védőfólia megelőzi és csökkenti a fém felületek sérülésének kockázatát. A széles termékválaszték garantálja, hogy Ön megtalálja minden környezethez és minden alkalmazáshoz a megfelelő védőfóliát. Különböző méretekben, különböző anyagvastagságban és eltérő ragasztó vastagsággal kínáljuk felületvédő fóliáinkat.

  • Védőfólia festett felületre

védőfólia festett felületre

festett felület védelem

A védőfólia megőrzi a festett felületek állapotát, mind az oldalakon, mind az éleken. Termékeink hatékony védelmet jelentenek a karcolás, a por és az UV sugarak ellen. A védőfilmek védik a felületet, anélkül, hogy megsértenék a festést, mert nincs kémiai kölcsönhatás a ragasztó és a felület között, továbbá a védőfólia nyom nélkül eltávolítható, a minőség pedig garantált. A védőfólia szintén csökkenti a mechanikus alkatrészek közötti súrlódást, javítva ezáltal a gyártás minőségét és csökkentve a hulladékot és a költségeket.
  • Védőfólia üvegre/fára/természtes kövekre

üveg védelem

A speciális védőfóliák kiváló megoldást nyújtanak az üvegből, fából, természetes kövekből, márványból, gránitból, mészkőből készült termékek felületvédelmére. A védőfóliák fenntartják a felület eredeti állapotát oly módon, hogy egy hatékony akadályt képeznek karcolódás ellen, illetve a szállítás és raktározás során keletkező szennyeződés ellen. A védőfólia ezen felül csökkenti a súrlódást a mechanikus részek között, javítva ezáltal a gyártás minőségét és csökkentve a hulladékot és a költségeket.
  • Védőfólia keretekre, profilokra

felületvédő fólia keretekre
védőfólia szállításhoz

Keretek, profilok és szerkezetek védelme soha nem volt még egyszerűbb! Köszönhetően védőfóliáink rendkívüli rugalmasságának bármilyen felületet meg lehet védeni szállítási sérülések, feldolgozás során keletkező karcolódások ellen. Legyen az fém, fa, műanyag, festett alumínium vagy PVC felületvédő fóliánk hatékony akadályt képez a külső körülmények ellen az ipari folyamatok során. Könnyű felrakni és nyom nélkül eltávolítható, valamint teljes védelmet biztosít az UV sugarak ellen
  • Védőfólia festett, szinterezett, dekorfóliával bevont fémfelületekre

festett anyagok védelme felületvédó fólia

A fém felületek könnyen sérülhetnek gyártás, feldolgozás vagy szállítás során. A felületek karcolástól való védelme az egyik legfontosabb cél. A védőfólia megelőzi és csökkenti a fémfelületek sérülésének kockázatát. A széles termékválaszték garantálja, hogy Ön megtalálja minden környezethez és minden alkalmazáshoz a megfelelő védőfóliát. Különböző méretekben, különböző anyagvastagságban és eltérő ragasztóvastagsággal kínáljunk felületvédő fóliát.
  • Védőfólia műanyagra

műanyag védőfólia

felületvédő fólia műanyagra

A felületvédő fóliáknak a legtöbb ipari szektorban óriás sikere van magas minősége miatt. Hatékony védelmet nyújt a külső körülmények ellen az ipari folyamatok, különösen gyártás, feldolgozás és szállítás során. A speciális védőfólia megvédi a felületeket karcolódástól, szennyeződéstől és elszíneződéstől. Könnyű felrakni és nyom nélkül eltávolítható, valamint garantálja a termék minőségének megőrzését vevői számára.

  • Felületvédelem az autóipar számára

védőfólia autóiparhoz felületvédelem autóiparban

Ha Ön az autóiparban tevékenykedik felületvédő fóliáink tökéletes megoldást nyújtanak az Ön számára. Célunk mindenfajta felület védelme, legyen az rozsdamentes acél, műanyag, fa, üveg, vagy festett felület. Biztonságos, tartós anyagot kínálunk, mely bármilyen felületet megvéd, elérhető áron. A védőfólia a gyártás folyamán bármikor használható. Felületvédő fóliánk megőrzi a termék eredeti állapotát ott, ahol használják. Felületvédő fóliánkat főleg ülés, műanyag-és fémpanelek, ajtók, karosszéria elemek és például szőnyeg védelmére használják, hogy megóvják őket a karcolódástól és szennyeződéstől.
  • Speciális tisztító szőnyeg orvosi, gyógyszeripari, kémiai, autóipari és elektronikai szektor számára

higiénia
szennyfogó szőnyeg

A többrétegű tisztító szőnyeg 30 db sorszámozott és egymásról egyenként eltávolítható ragasztós lapból áll. A használata egyszerű, csak helyezze el a laboratórium, kórház, tisztaszoba, vagy bármilyen olyan helyiség bejáratánál, ahol a magas fokú higiénia az előírás! A speciális bevonattal ellátott tisztító szőnyeg a személyi - és áruforgalom során rendkívül hatékonyan távolítja el a cipőkről és guruló kerekekről a szennyeződéseket. A többrétegű tisztító szőnyeg alapanyaga nem toxikus és oldószermentes.
  • Öntapadós filmek, hordozó segédfóliák

reklámipar application tape

Az Application tape, különféle védőfilmek és munkafóliák PE és papír alapanyagban érhetők el, amelyek lehetőséget nyújtanak több elemből álló tárgyak, például mozaikok, dekorációk, betű feliratok rögzítéséhez, felrakásához, elhelyezéséhez. Ezek az öntapadós anyagok kiválóan használhatóak a reklámiparban, kereskedelemben, építőiparban. A bármilyen tárgy ideiglenes rögzítésére és más felületre történő felrakására alkalmas anyagok jól használhatóak üvegre, PVC-re, autóra, reklámtáblára, mozaikra és egyéb felületekre.

Védőfólia alkalmazása autókon

A védőfólia alkalmazása már az autógyártás létfontosságú kelléke lett. Autónkon rengeteg olyan felület van, ami rozsdásodásnak, karcolódásnak, rongálódásnak van kitéve. Védőfóliáink ezeket segítenek kiküszöbölni, hogy megóvhassuk járművünk épségét, megtarthassuk újszerű hatását.

A felület védelme nagyon fontos, legyen szó üveg, vagy festett részről. Az általunk kínált védőfólia megóvja az autó színét és fényét egyaránt. Emellett a fólia alkalmazása védi szemünket a napsugarak káros UV-sugárzásától, továbbá csökkenthetjük az üveg betörésének kockázatát. A fényvédelem mellett a hővédő fólia kevésbé engedi felmelegedni gépjárművünket, így spórolhatunk a klíma fogyasztásán is.

Tartósan megőrizhetjük autónk eredeti állapotát, óvhatjuk a kavics felverődéséből adódó kisebb sérülésektől. Jelentős összegeket spórolhatunk meg a védőfóliák használatával, hiszen sérülések esetén nem szükséges drágán újralakkoztatni gépjárművünket.

Ha Ön is személyre szabott védelemre vágyik autóján, forduljon cégünkhöz bizalommal!